Tafelen

Eerlijke en smaakvolle hoeveproducten sieren je bord in Hoevehotel Ter Haeghe

Koen kookt met hart en ziel. Gepassioneerd door landbouw en koken tovert chef-kok Koen zowel hedendaagse gerechten als klassiekers uit grootmoeders keuken op je bord. Hij werkt enkel met eerlijke producten afkomstig uit de eigen streek. Korte keten is hier geen modewoord, maar dagelijkse realiteit. Koen serveert rijkelijke porties met een verfijnde afwerking. Bourgondiërs welkom!

Hoevehotel Ter Haeghe ligt midden de velden. Vanuit de zaal en op het terras kijk je uit op de groene polders. Het landelijke kader draagt bij tot de beleving van de keuken. Je proeft dat het plaatje klopt. Kinderen zijn meer dan welkom en zullen zich amuseren op de trampoline, het speelplein en in de speelschuur met fietsen en gocarts.

Koen is één van de 141 West-Vlaamse chefs die omwille van hun gepassioneerde werken met wat de streek hen schenkt de titel Chef van het Lekker Westen mogen dragen.

 

Maandmenu op zaterdagavond

Op zaterdagavond (19 uur) presenteert chef Koen een 3-gangen- of 4-gangendiner. Elke maand stelt hij een evenwichtig en heerlijk menu samen. Het vlees haalt hij bij hoeveslagerij Eendenhof in Avekapelle bij Veurne en de noordzeevis komt uit de vismijn van Oostende. Een heerlijk West-Vlaams biertje maakt het helemaal af. 

Menu november & december

Schelvis/ pastinaakpuree/ prei/ langoustinesaus
***
Eend/ winterboeket/ cuberdonsaus/ gratin

***

Parfait van stoofpeer/ peperkoekcrumble

Prijs excl. dranken:

  • Volwassenen: € 40
  • Kind tot 12j: €20
 
 
 
 
 
 

Grill Farm buffet op zondagmiddag

Elke zondagmiddag (12 uur) kan je in Hoevehotel Ter Haeghe aanschuiven voor het Grill Farm buffet. Alle producten komen rechtstreeks van bij de boer. Smaakvol en puur natuur. Dat is pas genieten.

Het Grill Farm buffet bestaat uit:

  • Een aperitief en hapje
  • Visvoorgerecht volgens seizoen
  • Varkenshaasje en chateaubriand worden à la minute gegrild in de zaal door Koen & zoon Arthur
  • Buffet met assortiment groenten, aardappelbereidingen en sausjes
  • Koffie, dessert en dranken inbegrepen tijdens de maaltijd

Prijs all-in:

  • Volwassenen: € 54
  • Kind tot 12j: €19

Kerstmenu

Dinsdagavond om 19u & woensdagmiddag om 12u

Menu

Apero met fijnproevers
***

Courgetteroomsoep
***
Griet/ pestopuree/ kerstomaat/ mosterdsaus
***
Gelakt Brasvarken/ groetenboeket/ gratin
***
Mille feuille/ praliné/ banketbakkersroom/ karamel
***

Koffie/ versnaperingen

 

Prijs incl. dranken:

  • Volwassenen: € 64
  • Kind tot 12j (aangepast): €28

Menu van Oud naar Nieuw

Dinsdag 31 december om 19.30u

Menu
Aperitief met fijnproevers
***

Knolseldersoep/ boschampignons
***
Heekhaasje/ fettuccine/ gesauteerde prei/ beurre blanc
***
Chateaûbriand/ groetenboeket/ rodewijnsaus/ ovenkrieltjes
***
Cheesecake/ peperkoekcrumble/ speculoosijs
***
Koffie met fijne zoetigheden

 Om middernacht een glaasje van oud naar nieuw…

Prijs incl. aangepaste wijnen en dranken:

  • Volwassenen: € 79
  • Reservatie noodzakelijk
pannekoeken

Pannenkoekenfestijn op woensdag

Er gaat niets boven een lekkere pannenkoek. Op woensdagnamiddag van 14 tot 18 uur bakt Koen verse pannenkoeken. Een feest voor de kinderen, die zich ook nog eens kunnen uitleven op de trampoline en in de speeltuin.

À volonté met 1 koffie inbegrepen: € 6,60 per persoon. 3 pannenkoeken per persoon in juli en augustus.

Hiervoor is geen reservatie nodig. Voor verjaardagsfeestjes of andere gelegenheden vanaf 10 personen is reservatie wel noodzakelijk.

Rouwmaaltijden

Hoevehotel Ter Haeghe verzorgt ook rouwmaaltijden. We ontvangen je gezelschap in een privézaal in een rustige sfeer en bieden je een warme maaltijd of broodjesmaaltijd aan. Er is een ruime parking.